Mikä on Suomirokkikoulu?

Suomirokkikoulu -konsertti on viihdyttävä poppitunti, jossa kuulet runsaasti näytteitä suomirokin värikkäästä historiasta – Hectorista Haloo Helsinkiin ja Loirista Lordiin. Samalla pidetään hauskaa ja kannustetaan lapsia ja nuoria oman musiikin tekemiseen.

Mitä bändit soittivat ennen rock’n’rollin syntyä? Miksi tanssimisesta rock-konsertissa saattoi joutua putkaan? Miten kitaran saa vinkumaan? Näihin kaikkiin saat vastauksen käytyäsi Suomirokkikoulun. Konserttiin sisältyy myös mm. suurta suosiota kerännyt “Vain Elämää”-musavisa, sekä kitaransoiton saloja avartava efektiesittely.

Jauzan miehistöstä löytyy niin musiikinopettajia, kuin Suomen eturivin muusikoita (Scandinavian Music Group, Ellinoora, Kalevauva.fi, Wedding Crashers, Lauri Mikkola…), joilla kaikilla on sama tavoite - esittää sellainen koulukonsertti, jonka olisimme itse halunneet lapsena kokea.

Koulukonsertit ja kiertueet järjestää Konserttikeskus ry.
Muut keikat ja kyselyt: jauzaband@gmail.com

100 biisiä, 1 otto – suomirokin evoluutio livenä soitettuna!

Biisilista, Spotify-playlist yms täällä: suomirokkikoulu.fi/satabiisia

Tulevat koulukonsertit:

Menneet konsertit:

Jauza mediassa:

Aamulehti 4.5.2017
Ilta-Sanomat 21.4.2017
Ilta-Lehti 20.4.2017
Soundi 20.4.2017
City 19.4.2017

Koulukonserteista sanottua:

"Esiintyjät olivat erinomaisia. Oppilaat otettiin mukaan sopivalla lapsia innostavalla tavalla. Ohjelmassa oli selkeästi opetusta ja tuttuja elementtejä, jotta kaikkien mielenkiinto pysyi asiassa.
Erityiskiitosta siitä, että soittimien balanssi oli niin erinomainen, että hyvä soundi löytyi ilman, että olisi tarvinnut soittaa liian kovaa."

"Kokonaisuus oli aivan loistava! Todellinen toiveiden musatunti kaiken ikäisille todella hauskasti ja humoristisestikin toteutettu. Kaikki olivat innolla mukana ja se näkyi yleisön kehonkielestä ja naamasta. Myös aikuisten ;-)))"

"Hyvä mieli jäi pitkäksi aikaa! Voisivat tulla uudelleen milloin tahansa!"

"Kuulijat olivat todella innoissaan. Konsertti upposi kaiken ikäisiin!"